Levering bij Afstandsmeter.net

Vóór 21.30u besteld, morgen in huis!

Levering in Nederland en België

Bekijk de levertabel

U bent momenteel op:

Retourbeleid / Garantie

U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten.

Voor defecte goederen

Mocht een artikel beschadigd zijn direct bij ontvangst, dan kunt u deze binnen 7 dagen aan ons retourneren. Alleen in deze gevallen kunnen wij het omruilen van het beschadigde of niet (naar behoren) functionerende product inruilen tegeneen nieuwe product. Informeer ons tijdig via mail zodat wij zo snel mogelijk kunnen ruilen.

Procedure bij klacht na 7 dagen Indien er zich een garantie probleem voordoet in de periode nadat eerdergenoemde 7 dagen verstreken zijn, dan geldt de normale garantie procedure. Dit houdt in dat u het probleem meldt bij ons. Wij bemiddelen indien er zich garantie problemen voordoen. Dit betekent dat wij u vragen om de apparaat op te sturen naar Afstandmeter.net ( verzendkosten krijgt u vergoed). U kunt ook langskomen met het product. Wij bekijken samen met u de storing. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 2 - 3 weken. U kunt het product weer afhalen bij ons of opgestuurd krijgen zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retourhebben ontvangen van de fabrikant.

- Als u in aanmerking wilt komen voor een terugbetaling, reparatie of vervanging, moet het defecte product vrij zijn van fouten veroorzaakt door een ongeluk, verwaarlozing, misbruik of normale slijtage. De termijn waarbinnen de melding dient te vallen betreft 2 jaar

- We testen elk artikel dat aan ons wordt geretourneerd. Na ontvangst wordt dit geïnspecteerd en getest in ons testcentrum. Er zal een vervangend product worden gestuurd wanneer een fout wordt gevonden. Indien er geen vervangend product beschikbaar is, zal een ander product worden aangeboden of een creditnota worden uitgegeven. In bepaalde gevallen zal een volledige terugbetaling worden aangeboden.

Als er geen fout kan worden gevonden door ons testcentrum, dan zal het artikel aan u worden geretourneerd.Opmerking: verleende garanties gelden in aanvulling op de wettelijke rechten van consumenten en kunnen daar geen afbreuk aan doen.  
Tot 25% korting
1 dag levertijd
Niet goed? Geld terug
Veilig betalen
> €125,- gratis levering